Nye biler

Hvorfor benytte Gaba Leasing til anskaffelse af nye biler?

Svaret er simpelt: Via et indgående kendskab til virksomheden, eksempelvis via en gennemgået, nedskrevet bilpolitik, kan vi uvildigt rådgive om billøsninger indenfor den ramme, man er blevet enige om.

Bilpolitikkens indhold er et vigtigt redskab i, at fjerne administration hos den enkelte bilansvarlig i virksomheden. Man har med andre ord en hovedansvarlig og en medansvarlig til at passe firmaets billøsninger og sikre, at man får bestilt bil i tide, hvorved unødig forlængelse eller dyr administration imødeses.

Bilpolitik

Gaba Leasing stiller gerne skabeloner for bilpolitik til rådighed og herefter tilpasses den til den enkelte virksomheds behov. Det koster ingenting at få en gennemgang og inspiration til virksomhedens kommende bilpolitik eller revidering af samme.

Gaba Leasing har desuden flådepris-adgang til samtlige bilmærker, hvorfor vi kan rådgive om, hvorvidt virksomheden skal vælge ny eller brugt billøsning.

Vi er konstant opmærksom på de transformationer der sker i markedet, og har tæt kontakt til nyvognsmærkerne og søger konstant at være vidende om tendenser og retning for de pågældende mærker.